ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Tujora Malalmaran
Country: Morocco
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 2 June 2007
Pages: 122
PDF File Size: 16.67 Mb
ePub File Size: 3.28 Mb
ISBN: 130-3-99599-610-5
Downloads: 79686
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akimi

Recomandari Noutati Ultima ora Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal Este mai eficient impozitul pe profit decat impozitul pe venit? Contribuabilii care opteaza pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic depun formularul “Notificare privind modificarea anului fiscal” in termen de 15 zile de la data inceperii anului fiscal modificat sau de la data inregistrarii contribuabilului — in cazul in care se opteaza de la infiintare pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic.

Impozit nerezidenti Agenda obligatiilor fiscale din luna decembrie Nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului ceclaratii profit:.

Completati corect declaratiile pentru venituri din alte surse Distribuirea dividendelor: Vom depune declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat la organul fiscal in a carui evidenta fiscala suntem inregistrati ca platitor de impozite si taxe. Monografii Contabile – conform Codului Fiscal Calculul, declararea si plata impozitului pe profit se efectueaza trimestrial, pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare incheierii trimestrelor I-III.

Articole similare Fara conflicte inutile cu Fiscul! Modificari fata de Cultele religioase, unitatile de invatamant preuniversitar si institutiile de invatamant superior, particulare, acreditate, precum si cele autorizate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale, organizatiile patronale au obligatia de a declara si plati impozitul pe profit, anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

  EVOCHRON MERCENARY GUIDE PDF

Retrageri si Lichidari Amortizarea echipamentelor. Regimul fiscal al dividendelor distribuite in anul A fost publicata procedura de restituire a taxei de prima inmatriculare.

Mai multe articole despre formularul Urmeaza o alta intrebare dureroasa: Sunt de acord cu politica de cookie. Cum si cand se restituie?

Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)

Declararea veniturilor Neconcordanta in Declaratii: Acestea se refera la: Mai multe articole despre declaratii impozit pe profit. Modificari fata de Formulare pentru impozitul pe venit Ce cotizatii trebuie achitate de consultantii fiscali in Care sunt obligatiile fiscale privind indemnizatiile de concediu medical?

Impozitarea veniturilor din dividende in anul Achizitie imobil nedefalcat: Pentru trimestrul IV nu se depune declaratia Platile anticipate se declara in Formularul Ti-a placut acest articol?

Cum procedam cu impozitul pe dividende in anul si in anul ? Mai multe articole despre calcul impozit pe profit. Exista si alte implicatii fiscale?

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Zoom fiscal Impozit pe profit Cum efectuam amortizarea aferenta reevaluarii? Iata ce taxe si impozite trebuie platite! Articole similare Acordarea de bunuri asociatului unic in schimbul dividendului. In ce conditii se pot face deduceri? Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic pot opta ca anul fiscal sa corespunda exercitiului financiar.

Optiunea este obligatorie pentru cel putin 2 ani fiscali consecutivi. Formularul poate fi descarcat de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa declaratii. Scutire impozit pe profit. Cum se declaratji in D calculul final? Completare corecta a formularelor Atentie!

  DUNC AND EGG PDF

Cand intervine obligatia de inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni intracomunitare Ghid practic pentru contabili referitor la Protectia datelor Impozitul pe profit – calcul, declaratii, termen de plata De la 01 martie anumiti contribuabili vor aplica obligatoriu Split TVA.

Registrul de evidenta fiscala se completeaza in toate situatiile in care informatiile cuprinse in declaratia fiscala sunt obtinute in urma unor prelucrari ale datelor furnizate din inregistrarile contabile. Depunerea electronica a declaratiilor fiscale Repartizare profit din anii precedenti. Impozitarea veniturilor din dividende in anul Ce formulare trebuie depuse online? Acesta poate fi tinut in forma scrisa sau electronica.

Caz practic privind plafonul de protocol deductibil Zoom fiscal: Scapati de amenzi si descoperiti secrete fiscale Ultimele articole Sponsorizare asociatie non-profit – platitoare de impozit pe profit: Contribuabilii care inceteaza sa existe in cursul anului fiscal au obligatia sa completeze si sa depuna declaratia privind impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului.

De asemenea, nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3.

Pe de alta parte, potrivit art. Definitivarea si plata impozitului pe profit aferent anului fiscal respectiv se efectueaza pana la termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.