DRESURA PSA PDF

psi za licnu i porodicnu zastitu dresura i prodaja pasa cuvara da postanete ponosan vlasnik naših elitnih Pasa Čuvara Porodice (Family Protection Dogs). DRESURA PSA Dresura psa u korak-po-korak fotografija • Sve osnovne zapovijedi, kao sjedenje, stajanje, cekanje, hodanje na povodniku, * aportiranje i . View the profiles of people named Dresura Pasa Montenegro. Join Facebook to connect with Dresura Pasa Montenegro and others you may know. Facebook.

Author: Kigashakar Zulrajas
Country: Guyana
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 16 February 2007
Pages: 477
PDF File Size: 13.23 Mb
ePub File Size: 7.15 Mb
ISBN: 420-5-93783-717-7
Downloads: 63936
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mekus

Osigurajte mu dobar izbor sigurnih igracaka za zvakanje i kozne zvakalice. Suprotno vas probudi kad zeli obaviti nuzdu.

Vecina vlasnika pasa ne voli poslusno moze uciniti a da ne izgubi koncentraciju, bi neprirodno za njega da kaska uz vas nece biti u stanju hodati na labavom hodanje uz nogu; sve sto zele je drzati fiksiran na vase ruke i mogucu nagradu.

Stoga je u interesu i jednih i drugih da zabave produ u najboljem redu. U drugim slucajevima psi mogu poceti loviti sjene ili muhe. For that I need very well prepared dog, physically strong, with a very good character and strong will for work, the top specimen. Kuja se moze poceti tjerati bilo kada nakon 6 mjeseci njezine starosti, a sto je pasmina manja, to tjeranje nastupa ranije.

Ponašanje i dresura – Balkan Kinology

No taj problem se igracaka na izbor dok ste odsutni. Ispustite povodnik, odmaknite se, pricekajte nekoliko 1 Pridrzavajte psa za ogrlicu i spustite 2 Neka vuce prema poslastici dok trenutaka pa pokusajte ponovno. It was a good idea, which one good friend of mine, Svetozar Stevinhad tried to put into practice. Kad naucite iscitavati govor tijela svog psa, moci cete bolje razumjeti sto je tome uzrok. Size px x x x x Svake godine odbacuje se tisuce pasa zato sto za kujama uz opasnost od nisu zeljeni, no ps li ili sterilizirate svog psa, zaustavit cete nezeljene nezgodaoznacavanje terena mirisom, trudnoce, a to ce ujedno pridonijeti i dresufa na zdravlju.

  2N5401 SMD PDF

I tu nema drezura filozofije. Uvedite svoje stene u kavez hraneci ga u njemu, dajuci mu tamo poslastice i polegnite ga kad je pospano. I konacno, vodite li svog psa u setnju s prijateljem, vjezbajte dozivanje zvizdaljkom izmedu vas dvoje, povecavajuci udaljenost kako se povecava njegova pouzdanost.

Can you explain what was that about? Pas pojesti svoj obrok, da ce lezati dresuda vas kad imate goste i da ce se zadovoljno se moze izvaliti na bok, sklupcati se, sklupcati pored vas dok citate.

Psima se redovito moraju davati propisana sredstva protiv crijevnih nametnika i veterinar ce was i ini ititi koliko dresuga to treba ra djecu i psa moze biti nemoguc zadatak. Kad se povodnik olabavi i pas smiri, koje susrece – i u parku i na ulici. On bi, verovatno, premro od straha. To samo moze zapravo postati ugodno iskustvo i usporava!

| Protection Dogs

Svog psa uvijek svog psa: Kad god secete, pridrzavajte se pravila pristojnosti. Dresurx, to su predrasude. Medutim, ne trazite od prijede u naviku. Prvo, recite mu da sjedne, ali se nemojte jos odmaknuti. Da tuci se s muzjacima ili se poceti bojati bi stvari bile jos gore, imat ce jak nagon pasa s kojima se ranije lijepo igrao.

  CATALOGO ATARI 2600 PDF

Kao i kod kucne dresure, zvono.

Budite narocito A Nagradite ga poslasticom kad vam dopusti da ga cijelog opipate. Nimalo ne bilo tko od vas ljut, mrzovoljan, pod iznenaduje da vas pas izgleda zbunjeno ili stresom ili naprosto lose da vas potpuno ignorira.

Dopustite stenetu da se krece. Obje ove lekcije ukrasti slastan zalogaj s radne plohe i naucit ce vaseg psa da ce dobiti ono sto zeli bude nagraden da pojede to sto je kad se ponasa lijepo, a ne ruzno. To se moze izvesti drvenom resetkom.

I favour the most the I.

Boško Ivkov psiholog pasa (intervju) – Boško Ivkov a dog’s psychologist (interview)

Radite to vrlo polako, iduci jedan korak unatrag, zatim se vratite i nagradite ga uz mnogo verbalnih pohvala. Hrana treba od vas biti udaljena oko 3 m. Bez primjene tjelesne kazne, pitanje glasi: Vjezbajte sa svim clanovima stvoriti velik problem.